Διοργάνωση γάμου

Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων μπορεί να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του γάμου των ονείρων σας.
Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο των εκδηλώσεων και του design μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου χώρου για την δεξίωση του γάμου σας, το νυφικό, τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου δεξίωσης, τo catering, τις μπομπονιέρες και οτιδήποτε άλλο αφορά τον γάμο.

Υπηρεσίες

Candybar / lemon bar

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας προσφέρεται σε όλους του καλεσμένους σας ποτό ή χυμός της επιλογής σας κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Ενώ υπάρχει η δυνατότητα μπουφέ γλυκών σε ταρτιέρες και πιατέλες με την ανάλογη διακόσμηση στο ύφος του γάμου σας.

Μπομπονιέρες

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα μπομπονιερών μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη μπομπονιέρα για εσάς !Αν πάλι θέλετε κάτι μοναδικό και ειδικής κατασκευής μπορούμε να σας παρέχουμε αυτή την δυνατότητα.

Στολισμός εκκλησίας

Μέσα από τη συζήτηση και τις ιδέες σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο θέμα/χρωματολόγιο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Επίσης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργάτες μας τους οποίους εμπιστευόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τα φρεσκότερα λουλούδια της αγοράς!

Βιβλίο ευχών /Τραπέζι ευχών

Η εταιρεία μας παρέχει χειροποίητα και προσωποποιημένα βιβλία ευχών και επίσης αναλαμβάνει το στήσιμο τραπεζιού με το βιβλίο ευχών, τραπεζομάντιλα, κουφέτα, γλυκά, λουλούδια και άλλα.

Στολισμος δεξίωσης

Διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης ανάλογα με το ύφος και τα χρώματα που θα επιλέξετε και επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας από το team του something blue !

Catering και Εύρεση κτήματος γάμου ή οργάνωση σε δικό σας χώρο

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε στην εύρεση του κατάλληλου χώρου για την δεξίωση του γάμου σας. Εάν πάλι θέλετε να κάνετε την δεξίωση στο χώρο σας , όπως για παράδειγμα την κατοικία σας ή το εξοχικό σας μπορούμε να οργανώσουμε την κάθε λεπτομέρεια με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Χειροποίητα Νυφικά

Μέσα από ένα δειγματολόγιο χειροποίητων νυφικών μπορείτε να ενοικιάσετε ή να επιλέξετε εξ αρχής και ολοκληρωτικό το ύφος, τα υλικά και τα αξεσουάρ του νυφικού σας το οποίο θα είναι και μοναδικό!

Προσκλητήρια

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα απο μία σειρά δειγμάτων αυτό που σας ταιριάζει ή οι συνεργάτες μας να δημιουργήσουν μία μακέτα μόνο για εσάς.