Προφίλ

Οργάνωση γάμων και εκδηλώσεων

H εταιρεία Something blue προσφέρει όλες τις υπηρεσίες διοργάνωσης γάμων και ειδικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα αλλά και στα Ελληνικά νησιά. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία ιδιαίτερων εκδηλώσεων βασισμένων στις απαιτήσεις και στα όνειρα των πελατών διατηρώντας τον απαιτούμενο προϋπολογισμό, εφαρμόζοντας όλα τα τελευταία trends.

Ολοκληρωμένο concept

Επιπροσθέτως, η εταιρεία έχει την δυνατότητα να προσφέρει χειροποίητα νυφικά, μπομπονιέρες, κοσμήματα αλλά και γαμήλια αξεσουάρ. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται το τέλειο concept για εσάς και τους αγαπημένους σας επικεντρώνοντας στις επιθυμίες και στην ξεχωριστή προσωπικότητά σας.

Για κάθε budget

Με την επαγγελματική μας καθοδήγηση, θα σας βοηθήσουμε στην οργάνωση του χρόνου προετοιμασίας, στην επικοινωνία με τους καλύτερους προμηθευτές διαμορφώνοντας την καταλληλότερη επιλογή για εσάς προσφέροντας πολλές επιλογές προσφορών ώστε να ικανοποιούν το προϋπολογισμό σας.

Δείτε 5 λόγους για τους οποίους και εσείς χρειάζεστε Event Planner

Βιογραφικό

Η Άντζελα Τσεσμετζή σπούδασε Ανακαίνιση και αποκατάσταση κτιρίων στην Πάτρα και αρίστευσε στις σπουδές της στην Αρχιτεκτονική της Σχολής στη Φλωρεντία Ιταλίας. Την τελευταία δεκαετία έχει ασχοληθεί με πληθώρα αρχιτεκτονικών έργων και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Ενώ συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με μεγάλη εταιρεία λευκών ειδών στην σύνθεση και τον σχεδιασμό (concept) παιδικών λευκών ειδών και άλλων προϊόντων. Μέσα από το πάθος της για την αρχιτεκτονική, τη δημιουργία και την οργανωτικότητά της προσπάθησε να συνδυάσει τα παραπάνω και να βοηθήσει στον συντονισμό και την διοργάνωση εκδηλώσεων.

footer profil pic